Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket
CameraAwesomePhoto

Nässjö Basket signar fransk spelare!

2014-11-23

Vi har de senaste veckorna tittat på ett antal spelare som kan skjuta bollen från distans och till slut så fastnade vi för en fransk kille vid namn  Masse Doumbe. Masse är en kille som verkligen kan skjuta bollen och det är detta som vi eftersökt. Han har dessutom mycket bra spelförståelse och bra fysiska förutsättningar då han mäter 203 cm och han kan användas på ett flertal positioner i vårt lag.

Den senaste veckan har han provtränat med oss och efter matchen mot Borås så signerade denne franske basketlirare ett kontrakt för resten av säsongen 2014/15.

Masse har tidigare denna säsong rehabiliterat en skada men är nu i full träning sedan ca 2 månader tillbaka. Han har tidigare spelat på college i USA och där snittade han 19.2 p/m  och  9.8 r/m under sitt år som senior vid Northwood University.  Masse har efter college spelat professionellt i såväl högsta grekiska som den högsta brittiska ligan och vi tror mycket på att Masse ska vara det komplement som krävs för att höja vårt offensiva spel en klass.

Återstår att se när Masse blir spelklar då det rent formellt krävs att en övergång går igenom ett antal instanser.

/ Mats Homelius och Ulf Classon
Sportchefer Nässjö Basket