Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Nässjö Basket sörjer

2016-01-28

Vår oerhört populära och omtyckta kollega och kompis, Kjell Westerlund, gick hastigt bort i natt. Kjelle, som skulle fylla 65 i sommar, var humanisten personifierad. Han tänkte alltid på den lilla människan och ivrade för att alla skulle få vara med. Hans varma hjärta tog emot alla människor och han hade alltid tid för ett vänligt ord eller en vacker omtanke.

Kjells engagemang sträckte sig långt utanför vår förening. Hans politiska engagemang var stort och vi kommer sakna hans empatiska inlägg på insändarsidor eller Jönköpingsradion.

Men det allra viktigaste i Kjelles liv var hans döttrar och barnbarn. En stoltare morfar gick inte hitta. Våra tankar går till dem i deras sorg.

Kansliet kommer bli tystare då vi vant oss vid att han alltid avslutade dagen med att lyssna på Rolling Stones. Dagen då han hittade till Youtube framstod för honom som julafton varje dag. Den sång som närmast kommer till hands idag är ”Miss you”.

Du kommer vara väldigt saknad Kjelle.

 

Nässjö Basket genom Christer Sabel