Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför Nässjö Basket- Norrköping Dolphins 2017-03-07

2017-03-06

Nässjö Basket gästas imorgon tisdag av starka tabelltrean Norrköping Dolphins. Nässjö har tidigare under säsongen förlorat samtliga tre möten mot Dolphins och frågan är om det är fjärde gången gillt nu för Nässjö.

Nässjö förlorade i senaste omgången på bortaplan mot Södertälje Kings. Kings var effektiva i första halvlek och Nässjö fick inte alls tag på sina motståndare. Däremot kom Nässjö ut starkare i den andra halvleken och spelet såg mycket bra ut såväl defensivt som offensivt och detta måste Nässjö imorgon spinna vidare på från uppkast. Ska topplagen kunna vältas så har man inte råd med att komma efter från start och detta vet givetvis alla runt Nässjö Basket. I Norrköping återfinns förra årets Nässjöspelare Cole Darling och Cole har gjort en strålande säsong med sitt nya lag. Absolut inte bara Cole att se upp med i Norrköping utan laget är homogent och innehåller många riktigt kompetenta basketspelare och man leds på ett bra sätt av coach Adnan Chuk.

Adnan Chuk till Dolphins hemsida inför matchen:Vi åker ner till Nässjö med tio spelare då vi fortfarande har Abdou Medjedoub och Edvin Stark skadade. Vi vet hur svåra Nässjö är i hemmahallen så vi har full respekt för dem och det sätt de spelar på och vi förväntar oss ännu en tuff drabbning. Det vore skönt med en seger med alla spelare hela eftersom vi redan på fredag har tuffa Uppsala hemma”

NB_Felix_wTJ024

Nässjös coach Felix Alonso inför morgondagens match: 
Norrköping will be a very tough opponent. They play a very good basketball; they’re very consistent: playing hard defensively and with a lot of offensively solutions. We played a good second half in Södertälje and we’re aware that it’s the only way to play if we want beat Norrköping. We have not yet been able to beat them, but we know we can do it if we give our best”.

#GoGreens

Text: Nässjö Basket

Foto: Tomas Jansohn