Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Bra först halva räckte inte mot starka Dolphins

2017-03-07

Nässjö Basket förlorar kvällens hemmamatch mot Norrköping Dolphins med 59-71 (32-35). Nässjö började matchen riktigt bra och låg före poängmässigt större delen av den första halvleken men Norrköping visade sin klass och tog över allt i den andra halvleken och vann klart rättvist.

Nässjö Basket har under hela säsongen haft svårt mot Dolphins och kvällens match var inget undantag. Nässjö började optimistiskt och Nässjös Auston Barnes visade upp mängder av energi och fick med sig laget. Ett lag som ikväll saknade Karim Wazzi , Wictor Grenthe och Oscar Jernberg pga sjukdomar och skador. Nässjö tvingades gå hårt på såväl Dartaye Ruffin som Reggie Johnson och det märktes under matchens lopp att de mattades. Frm till paus är Nässjö absolut med i matcgen men en svag tredje period tar bort chanserna till seger och matchens avslutning blir tyvärr helt odramatisk.

Förlusten ikväll innebär att avståndet upp till 6:e platsen växte i och med att Borås besegrade BC Luleå och Nässjö ser mer och mer ut att få möta tabelltvåan i kvartsfinalspelet vilket i nuläget är just Norrköping men platserna 1-3 är ett getingbo och det kan likaväl bli Södertälje eller Luleå.

nb_malbas1_wtj023

 

Statistikhttp://basketliganherr.se/game/2753903/

Text: Nässjö Basket

Foto: Tomas Jansohn