Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför Nässjö Basket- Uppsala 2017-03-24

2017-03-23

Sista grundspelsmatchen och Nässjö Basket tar emot Uppsala Basket. Matchen är för tabellpositionerna mest av akademisk betydelse men för lagen betyder det mycket att avsluta bra och ha en skön känsla med sig in i play-off. Nässjö vann det senaste mötet  i Nässjö Sporthall medans Uppsala vunnit båda hemmamatcherna mot Nässjö under säsongen.  

NB_Malbas2_wTJ070

 

Nässjö Basket kommer sluta på sjunde plats och därmed väntar kvartsfinal mot ligatvåan som i skrivande stund är Södertälje Kings, men topptreplaceringarna är inte avgjort ännu så det kan likaväl bli Norrköping eller Luleå på den andra planhalvan. Finns kanske ingen drömmotståndare om man fick välja som Nässjöfan, men visst vore det riktigt kul med en matchserie mot Dolphins?

NB_Lulea_wTJ050

 

Coach Felix Alonso: After the game against Borås, where our players showed a great commitment and did an outstanding effort; we play our last game at home inside of the regular season. 
Uppsala is one of the teams with more talent in the league; they play a very good basketball. Defensively, we need show the same level that against Borås, besides we must improve our shot percentage. It is very important for us to finish the regular season winning to tackle play-offs loaded with positive energy!
#GoGreens
Text: Nässjö Basket
Foto: Tomas Jansohn