Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Uttagen till Miki Herkel Cup

2017-05-03
Stort grattis till Filip Cantby som blivit uttagen till Region Östra laget för pojkar födda 02. Grattis även till Alva Hallberg som är uttagen som reserv. Region Östra kommer att delta i Miki Herkel Cup i Södertälje 3-6 juni där Svenska Basketbollförbundet tar emot landets mest lovande spelare födda 2002!
Nässjö Basket är Stolta och önskar Filip Lycka till.