Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Peleg förlänger med Nässjö Basket

2017-05-12

Jonathan Peleg har signerat ett nytt avtal med Nässjö Basket och en viktig kugge i nästa säsongs lagpussel är i hamn.Med Pelegs underskift så finns förnärvarande tre spelare under kontrakt för säsongen 17/18 och vi hoppas inom kort kunna presentera ytterligare spelare och ledare.

NB_Boras2_wTJ017

 

Sportchefer Homelius och Classon: Jonathan var ett av våra stora utropstecken under den förra säsongen och han visade på en otrolig utveckling precis som vi förutspådde. Han dubblerade sin speltid från föregående säsong och förtroendet  från coacherna växte för varje match som spelades. Peleg återfanns i Nässjös startuppställning i 83% av matcherna och hans speed skapade i match efter mach stora bekymmer för motståndarnas försvar och vi ser att det finns ytterligare potential som han kommer få ut under kommande säsong.

Jonathan Peleg: Det ska bli jätte roligt med ett till år i Nässjö, Nässjö har hjälpt mig komma jättelångt i min utveckling och har alltid stöttat mig på vägen så de va inte svårt att bestämma mig vart jag skulle ta vägen detta året.

#GoGreens