Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Stor baskettalang väljer Basketligan och Nässjö Basket

2017-05-30

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med  baskettalangen Albin Häll Eriksson 21 år. Kontraktet gäller till att börja med över säsongen 2017/2018.

Albin Häll

Albin Häll Eriksson, G/SG, 187 cm med moderklubb Varbergs Basket har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare för Sanda Wolves och Wetterbygden Highlanders i Basketettan/Superettan. Efter att ha fått en utmärkt basketutbildning i Sanda akademin är nu Albin redo att ta nästa steg i karriären.  Albin snittade fina 15 poäng och 31 minuters speltid i förra årets Superettan och han visade upp högprocentigt skytte från såväl två- som trepoängsland.

Sportchefer Homelius och Classon: Albin har vi haft ögonen på under flera säsonger och det är ingen hemlighet att vi försökt få hans signatur på kontrakt tidigare. Albin har utvecklats fantastiskt bra i Sandas regi och hans insatser under förra säsongens Superettan var riktigt bra och han visade att han är redo att anta utmaningen och ta steget till Basketligan. Vi är övertygade om att Albin redan under sin första säsong i basketligan kommer var med och bidra med stora minuter

Albin Häll Eriksson kommenterar: Jag vill tacka Nässjö basket för den här möjligheten. Jag har länge haft ett mål att spela i basketligan och att jag får den chansen just här känns väldigt bra. Nässjö är den ligaklubben  jag fått förmånen att vara nära i och med mina år på Sanda och i Wetterbygden. Ser verkligen fram emot att få chansen att utvecklas vidare i en så bra organisation som Nässjö

#GoGreens