Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Ytterligare talang från Wetterbygden väljer Nässjö Basket

2017-05-31

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med ytterligare en ung hårt satsande spelare från Wetterbygden. 

 

Edin Hanusa, 18 år Forward, 198 cm med moderklubb Värnamo har signerat för Nässjö Basket till att börja med över säsongen 2017/2018. Edin har de senaste säsongerna drillats på Sanda Basketgymnasium och som alltid när det gäller dessa spelare så har de förberetts på bästa sätt för att ta steget till Basketligan.

Sportchefer Homelius och Classon: Edin har haft en stark utveckling under sina år på Sanda och han vill verkligen något med sitt basketspelande. En hårt jobbande forward som mest spelat position 4 men som nu måste anta utmaningen att utvecklas på position 3. Vi är väldigt nyfikna på att se hur Edin kan växa som spelare med hård träning i ligabasketmiljö under de kommande säsongerna

 

Edin Hanusa

Edin Hanusa kommenterar: Först och främst vill jag tacka Nässjö och hela organisation som ger mig chansen till att spela i ligan. Att få chansen som 18 åring att ta steget till ligan är inte något som alla får. Är otroligt tacksam och det är en ära. Jag ser verkligen fram emot kommande säsong  och tror att det kommer bli ett grymt år! Jag har tidigare fått möjlighet att träna med Nässjö och gänget är fantastiskt. Ska bli kul att få bli en del av laget och det är otroligt spännande. Hela organisation och allt runt om är så bra här i Nässjö så jag ser verkligen fram emot kommande säsong

#GoGreens