Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

”Kirre” är ute efter revansch och signar nytt kontrakt med Nässjö

2017-06-08

Populäre Kristian Heder Ternell gör sig redo för säsong nummer sju i Nässjö Basket. Det nysignerade kontraktet gäller över säsongen 2017/2018.

NB_Malbas2_wTJ074

 

Kristian Heder Ternell: ”Återigen en stor ära att skriva på för Nässjö och åter spela för de bästa fansen i Sverige. För mig kändes det självklart att signa för ett år till. Förra året kommer alltid vara ett år som kom att handla om om, jag är ute efter revansch, semifinal är målet. Tack till alla i och runt klubben för att ni fortsätter göra detta möjligt, och tack för att ni tror på mig. Go greens!”

Sportchefer Homelius och Classon: Kristian står för stabilitet och trygghet och han är otroligt viktig för vårt lag så väl på banan som i omklädningsrummet. ”Kirre” drogs med en efterhängsen axelskada under den förra säsongen och denna hämmade givetvis hans spel. Trots denna så visade han upp en härlig inställning och bidrog i match efter match och aldrig någonsin hörde man denna gentleman gnälla!  En skadefri  Heder Ternell  kommer lyfta ytterligare en dimension  under kommande ligaår.

Att spelare med ”Kirres” kvaliteter väljer oss för sjunde raka året är stort för oss och han liksom hela Nässjö Basket går mot den bästa säsongen någonsin

#GoGreens