Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Nässjö Basket coachas återigen av spanjoren Felix Alonso!

2017-06-09

Nässjö Basket har återigen signerat kontrakt med Felix Alonso och han kommer leda Nässjös ligalag över säsongen 2017/2018.

NB_Felix_wTJ024

 

Sportchefer Homelius och Classon: Förra säsongen ställde Felix upp för sin gode vän Raul Jimenez och han kom in väldigt sent, bara någon vecka innan seriestart till ett givetvis oroligt lag och organisation  som nåtts av de tråkiga beskeden kring Raul. Felix gjorde ett fantastiskt bra och professionellt jobb under dessa omständigheter och vi är övertygade om att Felix med bättre förutsättningar kommer höja vårt lag ytterligare en nivå till kommande säsong.

Första året i ett land som man tidigare inte jobbat i är inte lätt för någon, varken ledare eller spelare. Vi såg att ju längre säsongen varade så fick Felix ut allt mer av sitt matchande och det är just detta som vi tror kommer vara en framgångsfaktor under säsong 2. Felix kan nu i lugn och ro tillsammans med oss bygga laget och vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vårt gemensamma mål för kommande säsong är minst semifinal

NB_Lulea_wTJ050

Felix Alonso kommenterar: ”I am very happy to continue one more season in Nässjö. After a very difficult year, living a really tough experience, we must look forward with optimism. We’ll work hard to build the better team than we can and try to reach the semifinals for the first time in Nässjö Basket history. I know is not easy but we want be in the next level”.

 

#GoGreens