Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Jordi Juste kommer åter till Nässjö Basket

2017-06-21

Spanjoren Jordi Juste är klar för ytterligare en säsong som assisterande coach till Felix Alonso  i Nässjös ligalag samt ansvarig för Nässjö Baskets Damlag. Jordi kommer även arbeta på Basketgymnasiet tillsammans med Mikael Eriksson.

nb_liga_wtj010

Sportchefer Homelius och Classon: Otroligt viktigt för vår organisation att Jordi fortsätter sitt goda arbete i Nässjö Basket. Jordis basketkunnande är stort och han är otroligt ambitiös i sitt arbete. Att ha samma uppsättning coacher skapar kontinuitet och trygghet runt våra seniorlag. Felix och Jordi trivs också att jobba tillsammans och det är riktigt viktig aspekt i vårt lagbygge. 

Skönt att vi nu har säkrat coachsidan och vi kan nu tillsammans med våra coacher koncentrera oss vidare på vår spelartrupp

Jordi Juste kommenterar: Even before to end up the season, I had the wish and the hope to come back to Nassjo Basket and coach in a back to back seasons, something it meant a lot and it’s important as a coach. The expectations are high, the challenge a big motivation and we all expect to have and enjoy a really nice season, after what we unfortunately lived in the last one.I’m thankful to the Board members, and Felix Alonso, the head coach, for having me beside them and work together for the better of Nassjo Basket.

#gogreens