Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Fransk atlet signat kontrakt med Nässjö Basket

2017-06-27

Nässjö Basket har kommit överens om ett kontrakt som gäller över säsongen 2017/2018 med den 25 årige fransmannen Thomas Tshikaya . Thomas kommer från ett lyckat collegeäventyr på Angelo State University. Thomas mäter 201 cm och kommer vara en mycket viktig spelare i Nässjös insiderotation. 

Thomas Tshikaya1

 

Sportchefer Homelius och Classon: En viktig pusselbit är på plats och vi är mycket nöjda över denna värvning. Thomas Tshikaya är grymt atletisk och han kommer betyda mycket för vårt spel över hela banan. Vi vill spela en snabbare basket i år och därför letar vi spelare som älskar att vända spelet snabbt och inte tvekar att ta bollen starkt till korgen när chans finns. Vi förväntar oss stora saker under såväl offensiv som defensiv korg av denna fransman, dessutom är han en bra skytt från distans så han kommer ställa till med mycket besvär för våra motståndare kommande säsong det är vi övertygade om.  

Vi jobbar mycket intensivt med vår trupp just nu  i samarbete med coach Alonso. Vi hoppas inom kort kunna presentera ytterligare spelare!

Headcoach Felix Alonso: Thomas is a very interesting player.  He’s a 4 very athletic, aggressive in defence, he plays with a high intensity on both sides on the floor. He can run the fastbreak, play 1×1, shoot the ball and help in the rebound on both ends. I think he will give us another physical dimension. We want play faster than last season and he’ll be an important player in our team. 

Kolla gärna in vår nya spelare på denna länk  https://www.youtube.com/watch?v=uZJ5XOIaypU

 

#GoGreens