Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Dam och Herr U16 Landslaget i Joulumäe …..

2017-07-20

Idag samlades Herrar och Damer U16 i Stockholm för att åka ned till Joulumäe, Estland för förberedelseläger inför EM i augusti. Lägret varar från 20 juli-29 juli

Vi har två spelare med som kommer från Nässjö:

Erik Käll och Melina Curiander .

Vi önskar Erik och Melina Lycka till på sin Resa mot EM.

 

 

image.jpg Melinaimage.jpg Erik