Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Amerikansk forward klar för Nässjö Basket

2017-07-23

Angelo Griffis har skrivit på för  Nässjö Basket. Kontraktet gäller över säsongen 2017/2018.

Nässjö Baskets senaste nyförvärv är amerikanske forwarden Angelo Griffis, 24 år och mäter 196 cm. Han har de senaste tre säsongerna spelat för Rochester College i NAIA. Under fjolårssäsongen snittade Angelo 21 poäng och 8 returer per match och var en starkt bidragande faktor till lagets fina resultat.

angelo_griffis_581_mb2

 Sportchefer Homelius och Classon: ”Griffis är en riktigt spännande värvning som vi tror jättemycket på. En spelare som verkligen vet vad nätet sitter och han är ett offensivt hot såväl innanför som utanför trepoängslinjen och hans offensiva kvaliteter kommer vara riktigt viktiga för vårt lag. Griffis är en riktigt hårt jobbande forward över hela banan och han kommer bli jobbig att möta för våra motståndare”

Coach Felix Alonso: ”Angelo is a very talented player. He has a great ability to score and to grab rebounds on both ends. He went one of the best fifty players in NAIA. I have a very good feeling about him; I think he can be a very good surprise in our league”.  

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=pyGmUAL8P5Y

#Gogreens