Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Jättetalang väljer Nässjö Basket

2017-07-23

David Czerapowicz född 1999 väljer Nässjö Basket till nästa säsong. David ursprungligen från Mölndals Basket har de senaste två åren tillhört RIG Mark och därmed spelat  i Basketettan. Han fortsätter nu sin basketutveckling i Nässjö kommande säsong och sedan väntar Davidson University för den  svenska juniorlandslagsmannen.

 

basket-david_C

Sportchefer Homelius och Classon: Att en av Sveriges absolut största framtidslöften ansluter vår organisation känns fantastiskt roligt och är ett kvitto på att det vi gör håller hög kvalitet. Vi vet givetvis att David ska vidare till USA efter säsongen, men vi vet också att David redan nu är mogen för inhopp i Basketligan och hans roll som tredjeguard är en position som vi förra året saknade i vår trupp. Det var kännbart när skador och sjukdomar dök upp men nu har vi på bästa sätt täppt till den luckan och att få se David drillas mot våra andra duktiga pointguards Sango Niang och Karim Wazi kommer bli underhållande.

 

#GoGreens