Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Ytterligare förstärkning klar för Nässjö Basket

2017-07-25

Demarcus Daniels amerikansk PF, 203 cm, 24 år är Nässjö Baskets senaste nyförvärv.  Demarcus avslutade 2016 en framgångsrik fyraårig karriär på University of North Florida.  Den avslutande säsongen med North Florida  i NCAA1  snittade han fina 25.6 min 12.3 poäng och 5.1 returer per match.

Demarcus 2

Coach Felix Alonso: ”Demarcus had a remarkable career in college. He’s extremely athletic, very good defensively, helping in rebounds and blocking shots. Offensively he can play either 4 or 5: shooting 3, playing on low post or playing pick and roll. He’s a spectacular player and will be funny for our fans. He didn’t play last season because he wanted work in medicine; but he have changed his idea and he is hungry for showing his quality”

Sportchefer Homelius och Classon: Med Demarcus signatur på kontraktet så stärker vi upp vår insiderotation. Demarcus har stora kvaliteter under såväl offensiv som defensiv korg och hans timimg i försvar kommer vara en framgångsfaktor för oss denna säsongen. Att han också är en bra trepoängsskytt ger oss stora möjligheter i vårt anfallspel.

Härligt att vår trupp börjar ta form men ännu söker vi någon eller kanske några pusselbitar till….

 

Videos:

 

 

 

 

#GoGreens