Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Träningsmatcher Ligalaget….

2017-08-06

Nu närmar det sig säsongsstart, vilket vi alla har sett fram emot.

Ligalaget kommer att spela  träningsmatcher i Sporthallen under augusti och september månad.

Dessa är i nuläget inplanerade:

 

19/8  Mot Bankeryd 19.30

26/8  Mot Alvik  16.00

2/9  Mot Wetterbygden 15.00

15/9  Mot Borås  19.00

 

Välkomna till Hallen…