Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Eliasson förlänger med Nässjö Basket

2017-08-07

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med skarpskytten Daniel Eliasson. Kontraktet gäller över säsongen 2017/2018 och ”Danne” är därmed på väg in i sin andra säsong med Nässjös stolthet.

nb_uppsala1_wtj019

 

Sportchefer Homelius och Classon: Härligt och viktigt för oss att Daniel återigen väljer oss. Han fick den förra säsongen mer eller mindre helt spolierad pga sjukdom och vi vet vad han kan göra på en basketplan när han är fit for fight som nu. Daniel har också värdefull rutin från Basketligan och hans snabba ”trepoängsbössa” kommer vinna matcher åt oss.

 

#GoGreens