Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Nässjö förändrar i insiderotationen och värvar serbisk center

2017-09-11

Nässjö Basket har kommit överens med den serbiske centern Dusan Sisic om ett kontrakt som gäller över säsongen 2017/2018. Dusan ansluter truppen under tisdagen och förväntas kunna göra sitt första framträdande i Nässjös uniform redan kommande fredag när Nässjö träningsspelar mot Borås Basket.

dusan-sisic-galery-690x388

Nässjö Baskets ledning har beslutat att avsluta samarbetet med Demarcus Daniels och ersätta honom med Dusan Sisic. Dusan mäter 206 cm och är 27 år. Han kommer från spel i Luxemburg men han har även erfarenhet av andra europeiska ligor.

Sportchefer Homelius och Classon: Alltid tråkigt när man behöver göra en förändring som denna men en tidig lårskada på Demarcus gjorde att han kommit efter och vi har gjort bedömningen tillsammans med Felix att Dusan Sisic är ett bättre alternativ till vår insiderotation. Med Dusan blir vi större inside och han kommer kunna bidra starkt under båda  korgarna såväl offensivt som defensivt. Han bidrar också med värdefull erfarenhet till vårt unga lag.

 

Alla som är nyfikna på årets Nässjö Basket är välkomna fredag kväll kl19.00 då Borås gästar oss. Kan man inte på fredag så finns det en ny möjlighet på lördag kl 13.00 då danska ligalaget Hörsholm kommer till Nässjö Sporthall.

Fri entré

#GoGreens