Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför BC Luleå- Nässjö 171110

2017-11-09

Nässjö Basket reser långt norrut för match mot topplaget BC Luleå för match i omgång 7 vilket innebär att man sedan spelat mot seriens samtliga lag en gång och med endast en seger hittills så är inte Nässjö nöjda på något sätt. Tuffast möjliga utmaning väntar givetvis för ett Nässjö som ett efter en svag inledning senast mot Umeå spelade upp sig efter paus och så när gick i fatt under den sista perioden och spelet under den senare delen av matchen är något som Nässjös trupp måste ta med sig och jobba vidare med för man visade här att man har kapacitet att spela stor basket.

BC Luleå, regerande Svenska Mästare på bortaplan innebär att om man ska lämna hallen med 2 poäng så måste precis allt…. och då menas  precis allt stämma från matchens första possession. BC Luleå har  fått möjligheten att behålla i stort sett hela sin framgångsrika trupp från förra säsongen medans Nässjö Basket precis som många andra lag fått börja om med flera nya spelare och det är givetvis en fördel om coach och spelare får jobba vidare på något istället för att börja om igen i stort sett från scratch vilket är fallet för Nässjö Baskets coach Felix Alonso.

NB_Uppsala1_wTJ_048

 

Det finns mänder av talang men än så länge för lite rutin i Nässjös unga trupp och kanske är det Sango Niang som är allra talangfullast. Nässjös ”kvicksilver” visade framfötterna med Senegals landslag under sensommaren och presterar man 9 poäng i en träningmatch mot Spaniens EM landslag så  finns det grym potential så keep up the good work Sango!

#GoGreens