Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför Nässjö Basket- Jämtland 171116

2017-11-16

Den första fjärdedelen av SBL är spelad och precis som i omgång 1 så möts nu Nässjö och Jämtland igen. Det första mötet uppe i Östersund slutade med en förkrossande hemmaseger 75-42 men nu är det hemmaplan för Nässjö och där är Nässjö erkänt svårslagna vilket Jämtland ska få känna imorgon.

Jämtland matchade så sent som i måndags och i en fantastiskt dramatisk match lyckades man något oväntat besegra Södertälje Kings 103-100. Matchen avgjordes först efter dubbla förlängningsperioder och Jämtlands tillfälliga importlösning William Walker var matchens lirare och med hela 32 poäng och 8 returer visade han att storformen är på väg.

NB_Umea1_wTJ_063 NB_Uppsala1_wTJ_050

Nässjö Basket har haft problem att hitta stabilitet i sitt spel och laget har endast en seger med sig från runda 1. Segern kom hemma mot Uppsala och det är i just hemmamatcherna som Nässjö presterat bäst hittills även om det senast uppe i Luleå fanns tecken på att Nässjö börjar hitta rätt. Sango Niang och Mantas Griskenassvarade för riktigt bra insatser och förhoppningsvis kan de lyfta Nässjö ur den svåra situation som laget hamnat i. Säsongen är fortfarande ung och mängder med matcher återstår men visst behöver Nässjö en seger innan ligan tar ett uppehåll i ca två veckor.

#GoGreens