Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Devin Gilligan ansluter till Nässjö Basket

2017-11-20

Nässjö Basket har idag skrivit kontrakt med amerikanske Devin Gilligan. Kontraktet gäller för resten av säongen 2017/2018. Devin ansluter Nässjös trupp på fredag och klubbledningen kommer jobba hårt för att få honom spelklar till nästa match.

gilligan 2 Gilligan

Sportchefer Homelius och Classon: Devin Gilligan 196 cm, 100 kg forward som de senaste fyra åren spelat för Southern New Hampshire University kommer tillföra offensiv styrka och fysiskt försvarsspel. Devin kommer från en lysande säsong med sitt universitetslag och med hans inträde i Nässjö  Basket kommer vi få ett rörligare och snabbare anfallsspel och hans styrka från distans är verligen något vi behöver så våra motståndare måste komma ut på oss vilket öppnar upp för penetreringar etc från guards som Sango och Karim. Denna första förändring kändes nödvändig efter inledningen av årets liga och vi jobbar även vidare på flera andra. Vi blir nu initialt lite mindre men vi litar på våra övriga insidespelare som kommer kunna täcka upp i tresekundersområdet. Vi blir mycket spetsigare offensivt och definitivt snabbare över hela bananoch vi tror det passar bättre i årets liga, som inte innehåller de stora tunga pjäserna inside utan nästan tvärtom vilket våra matcher i runda ett av ligan visat.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=1hglowCFE-Q

#GoGreens