Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Förändring i Nässjös ligatrupp

2017-11-20

NB_Umea1_wTJ_026

Nässjö Basket har avslutat samarbetet med Isaiah Johnson.

Sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon: Isaiah har stor potential och han kommer med allra största säkerhet ha en framgångsrik karriär men i dialog med vår coachstab har vi valt att ta detta beslut. Vi har som lag kört lite fast och vi lägger absolut inte skulden på enskilda spelare utan vi som organisation måste ta ansvar och hitta en lösning som vi tror kan leda oss ut på rätt spår. Vi önskar Isaiah stort lyxka till med sitt framtida basketspelande.