Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Bekväm seger för Damlaget

2017-11-26

Med tydliga siffror tog damlaget idag sin fjärde seger för säsongen. Det var Kalmar Saints som kom på besök och fick åka hem med en förlust. Det blev en match i relativt lågt tempo, med mycket fouls för hemmalaget och där Nässjötjejerna hade en del ring ut, framförallt i matchens andra quarter.

Periodsiffrorna 25-4, 15-7, 34-5 och 25-11 talar dock sitt tydliga språk och ledde till en klar seger med 99-27. Med denna seger är Damlaget nu trea i tabellen. Louise Andersson och Ida Aasa blev matchens lirare respektive kämpe i hemmalaget.

Nästa match är ett returmöte mot Kalmar borta, den 10/12.