Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Förlust mot Umeå 171205

2017-12-06

Nässjö basket reste till Västerbotten med lite förbättrat självförtroende efter den tighta vinsten hemma mot Borås.
På förhand en tuff uppgift borta mot ett Umeå som imponerat så här långt i årets SBL.
Umeå spelar i harmoni o de verkar ha kul på banan och så även i kvällens match. Och med glädjen kommer flytet. Umeålaget skjuter i smått fantastiska 16 av de 22 trepoängsförsök de drog iväg i matchen. Då hjälper det inte mycket att Nässjö gör hela 91 poäng på bortaplan. Nässjö gör totalt sett sin bästa bortamatch för säsongen, men visar återigen att defensiven behöver förbättras till kommande matcher, om man på allvar ska blanda sig i slutspelsdiskussionen.
Ett kliv framåt, vad gäller bortaspelet för de gröna. Ny intressant bortamatch på lördag mot mesta mästarna Södertälje, som inlett säsongen lite svajigt.

NB_Uppsala1_wTJ_050
Vi hoppas att Mr Griskenas bibehåller samma skärpa tills på lördag och att övriga hakar på. Då kanske första skalpen kommer i Kringelstaden.

#go greens