Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Ny vinst för damerna mot Kalmar

2017-12-11

På snöiga vägar tog sig Damlaget igår till Kalmar för returmöte. Nio spelare varav en gjorde premiär i damlaget var med. Kalmar bjöd på sin hemmaplan ett tuffare motstånd. Nässjö-tjejerna var dock medvetna i förväg om att så kunde bli fallet. En helt rättvis seger blev dock slutresultatet, även om den inte var så självklar som senast.
Vårt damlag tog kommandot med siffrorna 9-18 i första perioden, som dock hemmalaget besvarade till viss del med siffrorna 16-15 i andra. Framförallt leddes Kalmar av sin långa center och kapten, Malin Pripp. Bra försvar och en del poäng (2-11) gav en tryggare ledning i tredje. I fjärde perioden gjorde sig tröttheten lite påmind men resultatet 10-13 räckte till en rättvis seger med 20 poäng.

Slutresultat 37-57. På söndag 17/12 kl 16 behöver tjejerna ditt stöd från läktarplats. Då väntar derby mellan serietvåan Brahe och vårt damlag som ligger trea i tabellen