Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför Nässjö Basket- Norrköping 2017-12-15

2017-12-14

Nässjö Basket gästas av Norrköping Dolphins och det är två lag som verkligen är i behov av ytterligare en seger som kommer ut till spel i Nässjö Sporthall. Dolphins parkerar på för dem en blygsam femteplats i tabellen och ett hemmalag som haft en kämpig höst delar jumboplatsen med Uppsala Basket.

NB_Uppsala1_wTJ_097

Nässjös hemmapublik fick vid den senaste hemmamatchen mot Borås jubla efter en dramatisk match som avgjordes först efter dubbla förlängningar. Nässjö måste komma upp i minst samma klass om de ska ha en chans mot ett Dolphins som verkar börja hitta formen. I senaste matchen besegrade de på ett övertygande sätt Jämtland och kanske var det en signal från starka delfiner att de är på gång att lyfta i tabellen. När Dolphins besegrade Nässjö tidigare under säsongen så gjorde de det mycket lätt uppe i Stadium Arena men så lätt kommer de inte få det nu, då Nässjö är klart mycket starkare som lag.

Coach Felix Alonso: ”In the last games we have showed ourselves that we can be a competitive team, particularly the game at home against BoråsWe must to understand that we need play hard along 40 minutes; it is not enough with 30-35 minutes like happened in Södertälje. The games are going on and our margin of error is decreasing.
Norrköping is a very good team. They have many recourses and we have to play really focus to follow the rules and don´t have mistakes; because they always punish the errors.  
Finally, I would like to thank our fans their support although we´re not playing at the level that they expect.”
Norrköping Dolphins hemsida inför matchen: http://dolphins.se/nyheter/svarspelade-nassjo-nasta-5256437
#GoGreens#GoGreens