Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Dolphins för svåra återigen

2017-12-15

Nässjö Basket förlorar för andra gången denna säsong mot Norrköping Dolphins och återigen blir förlusten riktigt stor. Denna gång är förlusten  hela 31 poäng 62-93 och Nässjös insats är givetvis allt utan bra. För Nässjö väntar Uppsala på bortaplan innan juluppehållet och frågan är om Nässjös spelare kan resa sig och vinna en mer än nödvändig seger kommande tisdag.

Norrköping Dolphins tog kommandot från uppkast ikväll och Nässjös spelare var egentligen aldrig med i denna match även om laget spelade upp sig mot slutet av Q1 så låg alltid Dolphins steget före. Bortlaget vinner perioden med 19-23 efter stabilt skytte från främst Mikael Lindquist men hela Norrköpingslaget bidrar och anfallsspelet ser riktigt bra ut.

NB_Boras_TJ008

Matchbilden är densamma i inledningen av Q2 och när även Dolphins stänger igen i försvaret så kopplar de ett rejält grepp om matchen och egentligen avgör den när man gör hela 15-0 på Nässjö under inledande 5 minuter av den andra perioden. Givetvis total ridå för Nässjö och därefter är det ingen spänning utan Dolphins är totalt överlägsna. Nässjö sprattlar till en aning i slutet av Q2 och i inledningen av Q3 men helt förgäves. Dolphins utklassar Nässjö och det finns egentligen inga bortförklaringar utan samtliga Nässjöspelare och ledare får rannsaka sig, spotta i händerna och komma igen redan på tisdag mot Uppsala på bortaplan.

Presskonferens: https://www.youtube.com/watch?v=tdawkE9OmkM&feature=youtu.be

Statistik: http://www.basket.se/Resultat/Matcher?id=18454&game_id=3761611&league_id=undefined&season_id=97713#mbt:11-400$t&0=1