Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Årsmöte 27 februari 2018

2017-12-18

Samtliga medlemmar i Nässjö Basket hälsas välkomna till Årsmötet tisdag den 27 februari kl 18.00 i klubblokalen. Ev motioner ska vara inlämnade senast den 6 februari (mailas till styrelsen@nassjobasket.nu).

Är DU intresserad av att hjälpa till på något sätt inom Nässjö Basket, hör av dig till styrelsen@nassjobasket.nu alt till Anna Håkansson Cantby, anna.haakansson.cantby@pwc.com