Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Nära, nära för Damlaget

2017-12-18

Söndagens derby mot Brahe slutade tyvärr, men inte helt rättvist, med knapp förlust för Damlaget.

Lagen turades om att dominera perioderna poängmässigt (15-10, 16-19, 13-10, 13-22), men till slut drog Brahe det längsta strået och vann, bland annat tack vare zon-försvar i sista perioden.

Matchens lirare blev Maja Erixon och matchens kämpe blev Alma Larsson. Det fanns dock flera i Nässjölaget som tävlade om den titeln. Nu väntar cirka en månadsuppehåll tills den 21 januari, då Oskarshamn väntar borta.