Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Återigen förlust för herrlaget

2017-12-19

Nässjö Basket förlorade kvällens bortamatch mot Uppsala Basket med siffrorna 99-78 efter underläge 46-41 i paus.  Förlusten innebär att slutsspelsstrecket för Nässjö nu endast anas långt bort i horisonten och för Nässjös spelare väntar nu ett två veckor långt matchuppehåll.

NB_Uppsala1_wTJ_012

Kvällens match var riktigt jämn under den första perioden och Mantas Griskenas visade vägen offensivt och det var just en bra offensiv som gjorde att Nässjö höll jämna steg under denna del av matchen. Defensivt var det redan från start håglöst och det kändes inte som om någon spelare i Nässjötröja ville gå i främsta ledet och predika försvarsspel. Det fungerar givetvis inte att vinna matcher i basketligan utan ett välkomponerat försvarsspel för Nässjös del och när skottprocenten sjönk i Q2-Q3 så drog Uppsala väldigt lätt iftån poängmässigt. Det blev snabbt ojämna siffror och båda lagen spelade endast anfallsspel i Q4 vilket poängsiffrorna 27-25 visar.

 

Statistik: http://www.basket.se/Resultat/Matcher?id=18454&game_id=3761621&league_id=undefined&season_id=97713#mbt:11-400$t&0=1