Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Nässjö- BC Luleå 2018-01-05

2018-01-03

Toppen mot botten kan det sluta på annat sätt än Luleå seger? Kan Nässjö Basket med nya headcoachen överraska Jordi Juste överraska? Ja spännande nystart för Nässjö och när det också vankas gratis entré så är det upplagt för en härlig basketfest i Nässjö sporthall.

BC Luleå har motsvarat favoritförväntningarna och man leder serien med 11 vinster och endast två förluster. Laget är nästan identiskt med förra säsongen och man är i storform, vilket laget visade i den senaste matchen hemma där Jämtland fullständigt kördes över med hela 96-64!

NB_Uppsala1_wTJ_012

Nässjö Basket har sett riktigt bra ut på träningarna under uppehållet och laget kommer väl förberedda. Tyvärr så får man klara sig utan Dusan Sisic som är avstängd en match pga att han drog på sig en diskvalificerande foul mot Norrköping Dolphins innan jul.

NB_JordiJuste_wTJ_090

Jordi Juste gör sin första match som headcoach för Nässjö Basket och han har jobbat stenhårt med laget under den senaste veckan. Givetvis kommer det dröja en tid innan Jordi helt satt sin egna prägel på Nässjös spel men det kan konstateras att han har spelarna med sig på tåget och det kommer bli spännande att följa Nässjös utveckling under kommande månad.

Nässjö Basket bjuder sina fans på entrébiljetten och hälsar samtliga varmt välkomna till Nässjö sporthall på fredag kväll. Uppkast kl 19.04

#GoGreens