Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    Din stad, ditt lag    
KFUM Nässjö Basket

Inför Jämtland – Nässjö Basket 2018-01-12

2018-01-11

Nässjö Basket reser långt norrut för möte mot ett starkt hemmalg i form av Jämtland Basket. Repris på årets premiärmatch med andra ord men förhoppningsvis med ett helt annat resultat då Jämtland besegrade Nässjö stort i början av oktober månad med siffrorna 75-42.

NB_Lulea_wTJ017

Det finns egentligen inget som talar för att matchen nu kommer se ut som den gjorde i premiären. Nässjö Basket har färändrat såväl i spelartruppen som i lagledningen och lagets senaste insats hemma mot BC Luleå var riktigt rolig att se. Ett Nässjö fyllt med energi och en helt annan basket presterades, tyvärr föll man snöpligt men med flaggan i topp. Nässjö har sedan den matchen tränat på bra och Coach Jordi Juste är mycket nöjd med lagets träningar under veckan och han menar att laget kommer väl förberedda till matchen mot Jämtland och ett plus är också att Dusan Sisic är tillbaka efter en match avstängning.

 

Jämtlands hemsida inför matchen https://www.jamtlandbasket.se/nyheter/just_e__vad_nassjo_behovde_nar_de_besoker_jamtland_

Missa inte möjligheten att följa matchen live på https://sblplay.se/Home/Calendar

 

#GoGreens#GoGreens