Krisgrupp

KFUM NÄSSJÖ BASKETS KRISGRUPP

Nässjö Basket har en krisgrupp, detta för att vid eventuell krissituation snabbt kunna vara behjälpliga våra medlemmar och anhöriga.

Krisgruppen har som önskemål att samtliga lag vid bortamatcher/cuper mailar in en förteckning på vilka spelare och ledare som är med på resan.
Mailet ska skickas till styrelsen@nassjobasket.nu och innehålla namnen på deltagarna vid resan samt telefon till hemmet/föräldrarnas mobilnr.

Syftet med detta är att vi i krisgruppen snabbt ska kunna ta kontakt med berörda ifall olyckan är framme.
Vi får försöka hitta bra rutiner för det här i lagen.

Medlemmar i krisgruppen

Anders Arin 0702-157267 anders.arin@gmail.com